Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 
 
MARTIAL-ARTS  SCHOOL  BODHI  DHARMA
KEMPO - DJU-SU - KICKBOKSEN - TAICHI - KUBOTAN - MARTIAL FIT

 

Openingstijden

CORONA_JANUARI_TEM_JULI_2022.png

Gemeentenieuws 15-10-2021

 Gemeentenieuws_15-10-2021-1_klein.jpg

VA KEURMERK

 

keurmerk banner 500x500

PERSBERICHT Martial Arts School Bodhi Dharma

Heumen, 7 oktober 2021

Keurmerk Vechtsportautoriteit voor Bodhi Dharma

De Heumse sportschool Bodhi Dharma heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst genomen. De sportschool voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels.

De gym van Maarten Molenaar verzorgt lessen in kickboksen, Shaolin Kempo Kung-fu, en moderne zelfverdediging voor volwassenen en jongeren van alle niveaus. Van onervaren beginners tot (aanstaande) topsporters trainen in dezelfde zaal, allemaal met hun eigen ambities.

“Nu nog mag iedereen zich trainer noemen en ergens les geven, tot ergernis van velen in de vechtsport,” stelt Herbert Dekkers, voorzitter van de Nederlandse Vechtsportautoriteit. “Hang een bokszak op in je schuur en noem jezelf sportschool: daar willen de vechtsportsector en gemeenten van af. Daarom is het Keurmerk Vechtsportautoriteit in het leven geroepen.” De Nederlandse Vechtsportautoriteit is de toezichthoudende organisatie voor het kickboksen, thaiboksen en mixed martial arts (mma) in Nederland. Hierin wordt samengewerkt met de vechtsportbonden en overheden, met steun van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en sportkoepel NOC*NSF.

Het keurmerk geeft de gemeente zicht op de kwaliteit van vechtsportscholen. Zo kunnen ze de rotte appels gaan weren, en samenwerking zoeken met de sportscholen die hun zaken wel op orde hebben. Op den duur zullen gemeenten alleen samenwerken met keurmerkhouders. Sportscholen zonder keurmerk worden straks uitgesloten van wedstrijden. “Ook voor sporters is het Keurmerk goed,” stelt Dekkers. “Nederland is een topland in de vechtsport. Die positie kan je alleen houden als iedereen de lat hoog legt. Dat begint bij de gyms.”

EHBSO cursus

 

 

Kickboks Workout

Altijd een gratis proefles.
Deze training is op aanmelding. Strippenkaart is mogelijk.
Geen sparren, maar intensieve conditionele work-out (met je eigen grenzen) gemixt met (kick) bokstechnieken.
Stootzakken, pads, gewichtballen, touwspringen, kettlebells, en nog veel meer om elke week een afwisselende en uitdagende work-out voor jou neer te zetten zodat jij in de beste vorm van je leven komt!
 
Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en de tekst 'MARTIAL- ARTS SCHOOL BODHI DHARMA KICKBOX WORKOUT KOUT Zondag 11.00 -12.00 Schoolweg 23, Groesbeek'
 

Search

BODHI DHARMA

Martial-arts school Bodhi Dharma
Kvk nr. 65484223
 
 
 

 
 

Erkend stagebedrijf

Volg ons :
Instagram    
   

Kids Safe School

"Wij beschermen onze kids !"
 

 

Sponsors

 

Layout Type

Presets Color

Background Image