Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 
 
MARTIAL-ARTS  SCHOOL  BODHI  DHARMA
KEMPO - DJU-SU - KICKBOKSEN - KICKBOKS WORKOUT - WORKSHOPS&CURSUSSEN
MIXED MARTIAL ARTS - TAI-CHI - BOOTCAMP - PERSONAL TRAINING - 50+ TRAINING

 

Dju-Su is de moderne zelfverdediging variant van het Shaolin Kempo Kung-fu. Shaolin Kempo Kung-fu is een traditionele vechtkunst bestaande uit een specifieke stijl: 'Dragon-style'. Het systeem bestaat uit trap-, stoot- en verdedigingstechnieken, standen en vaste stijlvormen en vaste verdedigingen. De stijl die wij volgen is de stijl die opgericht is door Sifu G. K. Meijers. Sifu G. K. Meijers onderkende ook de behoefte om een vechtkunst mee te laten groeien met de tijd en te baseren op real-life situaties. Daar waar bij het Shaolin Kempo Kung-fu de beheersing en perfectie vooropstaat gaat het bij Dju-Su om puur en alleen ‘effectieve zelfverdediging’. Denk aan: bevrijdingen, klemmen, worpen, scenario's, sparren tegen één of meerdere aanvallers, drills, verdedigen tegen bedreigingen of aanvallen met wapens, weerbaarheid, enzovoorts. Dju-su is een open systeem. Dat wil zeggen dat leraren het systeem zelf kunnen vormgeven.
Dju-su bij Martial-arts school Bodhi Dharma is samengesteld door Sifu Maarten Molenaar (5e dan) en erkend door het N.F.K. (Nederlandse Federatie Krijgskunsten). Martial-arts school Bodhi Dharma heeft het complete systeem (t/m 5e dan) gedocumenteerd.

Ook in het 'Kempo' komen deze aspecten aan bod en ook 'Kempo' is uitermate effectief als zelfverdedigingsstijl, echter bij het 'Kempo' duurt het langer voordat de leerling de vaak complexere techniekcombinaties kan toepassen in de praktijk. Beide systemen vullen elkaar daarom prima aan. Een leerling kan kiezen tussen de systemen of beide systemen trainen.

Examens worden éénmaal per jaar afgenomen : op de laatste zondag van Mei.

Diploma Dju Su

BODHI DHARMA

Martial-arts school Bodhi Dharma
Kvk nr. 65484223
 
 
 

 
 
Volg ons :
Instagram    
   

Kids Safe School

"Wij beschermen onze kids !"
 

 

Not in my dojo!

"Nee tegen grensoverschrijdend gedrag!"NOTINMYDOJO SCAN V2 vectorized 

 

Layout Type

Presets Color

Background Image